Veilig betalen

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website heeft u de keuze deze direct af te rekenen in een geheel beveiligde betaalomgeving of u heeft de mogelijkheid de factuur te voldoen op ons hoofdkantoor per pin of per contante betaling.

Collectione werkt met een persoonlijke login die enkel en alleen voor u bedoeld is. Al uw gegevens die door u persoonlijk worden ingevuld worden verzameld in een beveiligd betaalsysteem en worden enkel gebruikt voor uw verschuldigde betaling via uw eigen gekozen bankinstelling. Alle betaaltransacties worden geheel versleuteld uitgevoerd tussen de bankinstelling van uw keuze en die van Collectione.

Collectione werkt uitsluitend met de best aangeschreven bedrijven die gespecialiseerd zijn in online betaalmogelijkheden. Er wordt continu een update van de beveiligingssoftware uitgevoerd indien deze beschikbaar wordt gesteld door bovengenoemde bedrijven.

Mocht u eventueel nog vragen hebben betreft de betalingsmogelijkheden, de privacy van persoonsgegevens of de beveiliging van uw bankgegevens dan brengen wij u graag in contact met deze bedrijven om al uw vragen met alle genoegen te beantwoorden.