10 Item(s)
Set Ascending Direction
 1. Bijzettafel Bernardo middel ruw nickel

  Bijzettafel Bernardo middel ruw nickel is ideaal voor naast de bank of in een moeilijk in te richten hoek in de woonkamer. Combineer een mooie grote plant op deze bijzettafel en de verloren hoek wordt direct in de juiste sfeer bij de woonkamer getrokken.
 2. Bijzettafel Bernardo klein ruw nickel

  Bijzettafel Bernardo klein ruw nickel is ideaal voor naast de bank of in een moeilijk in te richten hoek in de woonkamer. Combineer een mooie grote plant op deze bijzettafel en de verloren hoek wordt direct in de juiste sfeer bij de woonkamer getrokken.
 3. Bijzettafel Ophelia middel ruw nickel

  Bijzettafel Ophelia middel ruw nickel is ideaal voor naast de bank of in een moeilijk in te richten hoek in de woonkamer. Combineer een mooie grote plant op deze bijzettafel en de verloren hoek wordt direct in de juiste sfeer bij de woonkamer getrokken.
 4. Bijzettafel Ophelia klein ruw nickel

  Bijzettafel Ophelia klein ruw nickel is ideaal voor naast de bank of in een moeilijk in te richten hoek in de woonkamer. Combineer een mooie grote plant op deze bijzettafel en de verloren hoek wordt direct in de juiste sfeer bij de woonkamer getrokken.
10 Item(s)
Set Ascending Direction