Showing 1 to 10 of 19 total
Set Ascending Direction
 1. 1
 2. 2
 1. Eetkamerstoel Florence Rood

  Deze sierlijk vormgegeven eetkamerstoel Florence in de kleur rood is bekleed met een zacht fluwelen stof. Het zitgedeelte is erg comfortabel met armleuningen om op te steunen. De zwart metalen poten zijn afgewerkt met een goud element onder aan de poot.
 2. Eetkamerstoel Florence Petrol

  Deze sierlijk vormgegeven eetkamerstoel Florence in de kleur petrol is bekleed met een zacht fluwelen stof. Het zitgedeelte is erg comfortabel met armleuningen om op te steunen. De zwart metalen poten zijn afgewerkt met een goud element onder aan de poot.
 3. Eetkamerstoel Florence Licht Blauw

  Deze sierlijk vormgegeven eetkamerstoel Florence in de kleur licht blauw is bekleed met een zacht fluwelen stof. Het zitgedeelte is erg comfortabel met armleuningen om op te steunen. De zwart metalen poten zijn afgewerkt met een goud element onder aan de poot.
 4. Eetkamerstoel Florence Geel

  Deze sierlijk vormgegeven eetkamerstoel Florence in de kleur geel is bekleed met een zacht fluwelen stof. Het zitgedeelte is erg comfortabel met armleuningen om op te steunen. De zwart metalen poten zijn afgewerkt met een goud element onder aan de poot.
 5. Dining Chair Oggio Orange

  Dining chair Oggio in the color orange is a stylish modern bucket seat with armrests. Equipped with a metal black base varying to 4 legs for stability. The fabric is made of soft velvet with an uneven fabric structure appearance. The chair offers optimal seating comfort and is ideal for a dining table or desk.
Showing 1 to 10 of 19 total
Set Ascending Direction
 1. 1
 2. 2